4 kommentarer

En del människor nu för tiden

11008782_756611507827440_158980777253174710_n

Tyvärr alldeles för sant, det bara att gå in på youtube så finns det massor med klipp där människor istället för att hjälpa den nödställda. som tex. ett klipp som jag såg för ett tag sedan där ett litet barn ramlar av ifrån cykeln var av pappan säger ”Det är ingen fara, pappa har allt på film. Det är ingen fara.” Precis som att fallet skulle göra mindre ont för barnet, bara för att pappan har allt på film??? Eller när den som filmar själv är i fara men fortsätter att film trots att faran kommer närmare. Hur tänker folk egentligen, när det både utsätter sig själv eller andra för fara på ett sånt vis? Det är en märklig tid vi lever i, där det också till exempel påstås att Titanic sjönk 1997 eller har aldrig ens hänt.

Annonser

4 comments on “En del människor nu för tiden

 1. Ja, tyvärr är det så, men oftast någonting man får se allt oftare är att människor träder fram för att rädda den nödställde. Så det är ju inte bara negativt att det filmas, för ju fler räddningsvideor det finns desto mer uppmuntras tittarna att göra samma.
  Dock finns det de som skiter i allt bara de får de på film.

  Den pappan kanske insåg att det inte var någon fara, och insåg att det var kul att ha på film, men jag håller fullständigt med om att det är helt fel sak att säga, vid ett sådant tillfälle speciellt till ett barn.

  Jo, men de som filmar och medvetet fortsätter filma trots att de inte borde det p.g.a faran är rena idioter, eller tillfälligt sinnesförvirrade eller någonting.

  Jo, man undrar verkligen hur människor tänker ibland..

  Vad gäller Titanic har jag nästan ingenting att säga, för jag är inte speciellt insatt i det. Men det jag vet, eller iallafall starkt tror på är att det faktiskt har hänt, men när det hände, det vet jag inte.

  • Jo det är ju tur det för annars skulle jag bli mörkrädd. Nä, det är de inte enbart allt har ju två sidor som myntet. Det var dem som jag vill uppmärksamma i detta och hur fel jag tycker att de dem gör är.

   Mm exakt.

   Ja det måste ju vara något sådant. Just nu är det ju trend att stiga upp på tågvagnars tak och ta en selfie, vilket är kopplat med ren livsfara.

   Man gör ju det, ibland tror jag att dem inte tänker alls…

   Okej, jag förstår. Titanic sjönk 1912 på sin jungfrutur igenom att de kolliderade med ett isberg någonstans i närheten av Newfoundland, Kanada. Var av 1.502 av dess 2.207 av människorna ombord omkom, vilket gör den till den fjärde största marina katastrofen i historien.

 2. Jo, det förstår jag, ja de gör ju väldigt fel.

  Ja, en dum jävla trend, ren idioti.

  Nej, de gör nog inte det.

  Oj, det var många som omkom.. Undrar hur en sådan olycka skulle se ut idag, om massa kanske skulle ta massa bilder och sådant ända till slutet, eller hur det skulle bli.. Nu finns det i och för sig bättre och snabbare räddningstjänster, men ändå, tänk om det händer, undrar HUR alla skulle reagera..

  • Ja det är ju det, som jag inte förstår mig alls på.

   Ja, en av dem värsta katastroferna som har skett… Det är en bra fråga, jag vet allvarligt talat inte. Förhoppningsvis så filmar dem inte utan försöker rädda folk och undsätta sig själva…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: