Lämna en kommentar

FAQ

  • Hur fick jag min Aspergers diagnos?
  • Är skrivandet en stor passion i ditt liv?
  • Hur är det med innebandyn?
  • Vad det är som driver mig?

När fick jag min Aspergers diagnos?

Jag var runt 10-11 år när min mamma tog mig till BUP, jag trodde först att det var för mina fobier som jag redan då hade. Men det var för att hon ville veta vad mina svårigheter i skolan berodde på och varför jag helst inte lekte med andra barn. Efter tag fick vi resultatet på utredningen som visade att jag har visa drag av Aspergers syndrom. Vi fick dock inte redan på vad det var, så allt jag vet har jag för det mesta lärt mig själv igenom att leta olika fakta om saker rörande Aspergers.

Är skrivandet en stor passion i ditt liv?

Ja, det är en av mina stora passioner i livet är att skriva, redan som lite skrev jag kortare novell. Ett av mina favorit ämnen på lågstadiet var när vi fritt fick välja vad vi ville göra, oftast valde jag förstå att skriva och sedan läsa upp dem inför mina klasskamrater. Att få skapa olika saker och få leka min sin fanatsi och ord är en av de bästa saker jag vet. Att få gå in i helt sin egna värld och skapa även om man plockar en del från den riktiga världen så skapar ju en hel del själv. Försöker på alla sätt att utvecklas som författare och mitt skrivande. Läser även en del kan läsa allt från Iliaden och Odysseen till Wallander, har en del favoritförfattare som tex. George Orwell, Arthur Conan Doyle och Shakespear.

Hur är det med innebandyn?

En annan stor passion i livet är just innebandyn. Har hållt på med det sedan jag var 8-9 år gammal, först som utespelare sedan som målvakt som jag är än idag. Lägger väldigt mycket tid på det, är nästa konstant bort under vinter halvåret antingen på träning eller match. Min dröm är att en dag spela på högsta nivå och kanske i landslaget. Har innebandyn att tacka mycket för, under den tid som jag har spelat har jag gått igenom många dåliga saker som har fått mig att må dåligt. Då har innebandyn varit mitt andningshål, fått komma bort och kunna fokuserat på något annat än den svåra sitautionerna som jag har varit med om.

Vad är det som driver mig?

Det som driver mig i det mesta är att jag tror att inget omöjligt vilka hinder som än ligger i vägen på resa man gör. Det kan kännas som att det är omöjligt men då måste man bara hitta en annan väg. För jag tror att man måste hitta sin egna väg i livet för att finna det man söker med livet.  En annan sak som driver mig är min bakgrund, min revansch och  upprättelselust för dem oförrättelser som jag redan har drabbats av i livet. Något som har satt sin prägel över det mest jag tar mig för och hur jag är som person.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: